Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ο Αιγινιακός με αυτόματο πιλότο!

Ο Περικλής Αμανατίδης αποκλειστικά στον Νίκο Κολίτση και στη Metrosport

Ο πρωτομάστορας της περσινής ανόδου του Αιγινιακού στη Football League, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε αποκλειστικά στον Νίκο Κολίτση και στη «M», στην αναγνωριστική «πρώτη» της ομάδας, στην παρθενική του συνέντευξη, μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας.

Δύο χρόνια μετά, τι θα έχει ολοκληρώσει ένα έργο που θα θέλατε ν’ αφήσετε πίσω σας;

Μετά από δύο χρόνια θα έχει ολοκληρώσει το έργο μου μία αξιόλογη πορεία, η παραγωγή κάποιων παικτών, καλό θέαμα για τον κόσμο και μία καταξίωση, μία καθιέρωση του Αιγινιακού σε μία σταθερή πορεία. Θα ήθελα, αν κλείσει ένας κύκλος, να κινείται ο Αιγινιακός με αυτόματο πιλότο.

Οριοθετήστε στόχους και προσδοκίες, αναφορικά και με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Η ομάδα έχει ξεπεράσει το ταβάνι της, αλλά αυτό είναι η πρόκληση στις ομάδες για να θέτεις καινούριους στόχους. Τα πάντα σχετίζονται με το μεράκι και τη θέληση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον Αιγινιακό. Το γεγονός ότι αυτοί θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν εξαρτά και τη συνέχεια της ομάδας. Είναι θέμα δικό τους. Το Αιγίνιο έχει μία ανάπτυξη όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Πώς υλοποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας;


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει τεθεί από την αρχή και υλοποιείται βήμα βήμα. Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Αιγινιακός θα κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις, ώστε να παρουσιαστεί στο γήπεδο ανταγωνιστικός. Αυτή θα είναι και η δική μου υπογραφή.