Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια με Ιδιαίτερη Αγάπη

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων που οδηγούν τους μαθητές και τις μαθήτριες στην εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους, ιδιαίτερα όμως στους επιτυχόντες του Λυκείου της Κονταριώτισσας. 

Γνωρίζουμε όλοι τον κόπο και τι πολύχρονες προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για να δικαιώσει κάποιον αυτό το αποτέλεσμα. Όμως "τα αγαθά κόποις κτώνται "!

Συγχαρητήρια και στους γονείς που παρείχαν την πολύπλευρη στήριξη που τόσο είχαν ανάγκη συνεχώς τα παιδιά κι εύχομαι να είναι υγιείς και δυνατοί για να μπορούν πάντα να είναι αρωγοί στον αγώνα των παιδιών τους. 

Πρέπει να συγχαρώ επίσης τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που με την αγάπη τους πρωταρχικά για το λειτούργημα που επιτελούν, στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών μεταδίδοντας τις απαραίτητες γνώσεις και όχι μόνο! 

Τελειώνοντας αρκεί να υπενθυμίσω πως η ζωή, κατά γενική ομολογία, έχει πολλές πόρτες που σε οδηγούν στη μόρφωση και την κοινωνική καταξίωση κι όλοι έχουν το δικαίωμα να τις χτυπήσουν και δεύτερη φορά για να περάσουν το κατώφλι τους, έχοντας πίστη στο Θεό, μεθοδικότητα στη σκέψη και σωστή επιλογή!


Η πρόεδρος τ.κ. Κονταριώτισσας

Νάτσιου Παρασκευή