Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Το νερό, τα αυθαίρετα κι οι αποφάσεις

Άλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δίου - Ολύμπου (σε σύντομο χρονικό διάστημα από την προηγούμενη), πραγματοποιήθηκε...
χθες Τρίτη 2 Αυγούστου στην Κονταριώτισσσα για το φλέγον θέμα της συνέχισης ύπαρξης της δημοτικής επιχείρησης Δ.Ε.Α.Δ.Ο Α.Ε και την επαναδιατύπωση - τροποποίηση του καταστατικού της. 

Το σώμα απασχόλησε μεταξύ άλλων και η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής να επιληφθεί ο Δήμος των αυθαίρετων καταλήψεων δημοτικών εκτάσεων. 

Στα προ ημερησίας θέματα κυριάρχησαν οι επεξηγήσεις των αρμοδίων και τα πυρά ορισμένων κατοίκων της Κονταριώτισσας σχετικά με την υδροδότηση της κοινότητας.
Να σημειωθεί και να τονιστεί εδώ πως οι αρμόδιοι φυσικά και γνωρίζουν το θέμα αυτό που ταλαιπωρεί τους Κουντουριανούς κάθε καλοκαίρι, ειδικά σε περιόδους ανομβρίας και περισσότερο πλήττει αυτούς που κατοικούν στα υψώματα του χωριού! Σαν τοπικό συμβούλιο φυσικά και σίγουρα το έχουμε επισημάνει και γνωστοποιήσει επανειλημμένα στους αρμόδιους διότι δυστυχώς πολύ συχνά γινόμαστε δέκτες απόλυτα δικαιολογημένων παραπόνων. Δυστυχώς όμως λόγω Καλλικράτη εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα επίλυσης του θέματος. Έτσι περιοριζόμαστε στο να το γνωστοποιούμε με όσα μέσα και τρόπους διαθέτουμε προκειμένου να δοθεί οριστική λύση. Η υπόσχεση του δημάρχου είναι όπως ήδη γνωρίζαμε και πριν τη χθεσινή κουβέντα για πρόβλεψη στον επόμενο προϋπολογισμό μιας γεώτρησης ακόμη! 

Ευελπιστούμε πως οι αδιάκοπες προσπάθειες μας θα ευοδωθούν και αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα θα βρει επιτέλους τη λύση του και θα πάψει να δέχεται μεσοβέζικες λύσεις!!!


Η πρόεδρος τ.κ. Κονταριώτισσας

Νάτσιου Παρασκευή