Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης Ν. Πιερίας συμμετείχε για άλλη μία χρονιά και φέτος στις εκδηλώσεις και τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Συλλόγου ‘’Παναγία Σουμελά’’ εκθέτοντας τις χειροτεχνίες και καλλιτεχνήματα των μελών του!


Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο κ. ‘Αρη Κασιμίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παναγία Σουμελά, για την ευγενική τους πρόσκληση και να τους συγχαρούμε για το φιλόξενο κλίμα, την άρτια οργάνωση και τη μεγάλη επιτυχία που είχε η εκδήλωση.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε, ότι αξίζει εύγε στη Διοίκηση του Συλλόγου Παναγία Σουμελά, που για άλλη μία φορά, παράλληλα με τις προσπάθειες αναβίωσης της ιστορίας και του πολιτισμού μας, αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο και τις αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν τους νέους μας, ασκώντας πραγματικά ηθικό και διδακτικό έργο.

Στο πλαίσιο αυτό, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία δράσης, ενημέρωσης και εγγραφής νέωνεθελοντών δοτών μυελού των οστών από το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Θα θέλαμε τέλος, με ιδιαίτερη αγάπη, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που πέρασε από τον πάγκο με τα εκθέματά μας και σε όλους εκείνους που βοήθησαν ενισχύοντας το έργο μας.

Ευχόμαστε η Παναγία Σουμελά να είναι δίπλα μας και να δώσει δύναμη και υγεία σε όλους μας.

Με εκτίμηση
η Πρόεδρος Θεανώ Γελαδάρη
και το Δ.Σ.