Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαιρετική μουσικοθεατρική παράσταση με τον εντυπωσιακό κωμικό και μουσικό Διογένη Δασκάλου

Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αιγίνιο,   εξαιρετική μουσικοθεατρική παράσταση με τον εντυπωσιακό κωμικό και μουσικό Διογένη Δασκάλου και τους MONIE & MONIE CONNIENTE,  στο χώρο εκδηλώσεων της 90ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία.


Mε την παρουσία του δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού,  του αστυνομικού διευθυντή Πιερίας, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων, συλλόγων, καθώς και πλήθους δημοτών, εκθετών και επισκεπτών ολοκληρώθηκε η τέταρτη και τελευταία για φέτος  πολιτιστική εκδήλωση της εμποροπανήγυρης.

Ο δήμαρχος, κ. Βαγγέλης Λαγδάρης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στο θεσμό της εμποροπανήγυρης, στην ιστορία της και στην σημερινή της αίγλη, τονίζοντας το μεγάλο κοινωνικοοικονομικό ρόλο της, ο οποίος έχει ήδη καταξιωθεί στην συνείδηση όλων των πολιτών της Β. Ελλάδος, αναδεικνύοντας κυρίως τον τόπο μας και καθιστώντας το Αιγίνιο οικονομικό και εμπορικό κόμβο της ευρύτερης περιοχής.

Τόνισε ιδιαίτερα την ευθύνη όλων για τη σωστή   διαχείριση , ανάδειξη και  εξέλιξη του κληροδοτήματος αυτού, τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις και τους πολίτες του Αιγινίου, ώστε να παραμένει τόσο ισχυρός σήμερα ο θεσμός, τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και προγραμματίζει ακόμη η σημερινή δημοτική αρχή για τη βελτίωση και τον συνεχή εκσυγχρονισμό του.

Παρέθεσε  αναλυτικά τις παρεμβάσεις στις υποδομές  που πραγματοποίησε η σημερινή δημοτική αρχή σε συνέχεια των περσινών και τα σχετικά έργα ύψους 50.000 € που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις  της, με στόχο τη βελτίωση της φετινής διοργάνωσης. Για το σκοπό αυτό προγραμματίστηκαν φέτος επίσης περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες καθώς  και συστηματικότερη   διαφήμιση στα ΜΜΕ , ώστε να τονωθεί η επισκεψιμότητά της στη  δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  και υπεύθυνο της εμποροπανήγυρης Αιγινίου, κ. Ανδρικόπουλο Αυγουστίνο, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Κακάνη Κώστα ,  τα μέλη της επιτροπής εμποροπανήγυρης και  του δημοτικού συμβουλίου,  καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι συνετέλεσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για ακόμη μια χρονιά, στην οργάνωση της Εμποροπανήγυρης.

Κάλεσε τέλος όλους, με ομοψυχία και ομοφωνία, να στηρίξουν αυτές τις προσπάθειες για να ζήσουμε όλοι μαζί ,την επόμενη χρονιά μια ακόμη καλύτερη εμποροπανήγυρη..


Το μουσικοθεατρικό  δίωρο που ακολούθησε από το καλλιτεχνικό σχήμα του Διογένη Δασκάλου και των MONIE & MONIE CONNIENTE  και περιείχε τελικά τα πάντα, μουσική διασκέδασης , ένα τρελό STAND UP χειμαρρώδους γέλιου, εικαστικών μεταμφιέσεων, σχιζοφρενικού αυτοσχεδιασμού και αδυσώπητου χορού, ψυχαγώγησε το σύνολο των ακροατών και κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.