Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ωρες λειτουργίας της Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές, τους γονείς, τους φοιτητές και όλο το αναγνωστικό κοινό της πόλης, ότι...
το Αναγνωστήριο και η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 21:00.

Η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη μας είναι μια ανοικτή, δημόσια, εναλλακτική βιβλιοθήκη, η οποία στηρίζεται στη συνεισφορά των ατόμων που την επισκέπτονται, χωρίς συνδρομή ή εγγραφή. «Η χρήση της είναι απλή: Αφήνεις ένα βιβλίο και παίρνεις ένα άλλο της αρεσκείας σου». Παράλληλα μπορείς να διαβάσεις, να μελετήσεις και να περάσεις το χρόνο σου παρέα με ένα βιβλίο, στην θερμαινόμενη αίθουσα του Αναγνωστηρίου ή ακόμη και στην όμορφη αυλή του Καπνικού Σταθμού. 

Η βιβλιοθήκη μας είναι εμπλουτισμένη – ήδη αριθμεί 2573 βιβλία – με όλη την απαραίτητη βιβλιογραφία (ελληνική και ξένη) για να ανταποκρίνεται πλήρως στις αναγνωστικές απαιτήσεις εκπαιδευτικών, μαθητών και όχι μόνο. Περιλαμβάνει έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων από όλη την γκάμα της επιστήμης (ελληνική, ξένη και παιδική λογοτεχνία, φιλοσοφία, ιστορία, ξενόγλωσση λογοτεχνία (αγγλική, γερμανική και ιταλική), παραμύθια, ιστορία και φιλοσοφία, φυσική, χημεία, μαθηματικά, εγκυκλοπαίδειες ). 

Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται, και στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης θα τα βρείτε και τα δύο.