Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση προέδρων κοινοτήτων Δ.Ε. Δίου με τον κ. Χαρέλα

Χθες Κυριακή 25.9.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση προέδρων κοινοτήτων Δ.Ε. Δίου με τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα κυρίως καθαριότητας κ. Σταύρο Χαρέλα ύστερα από σχετική πρόσκληση του ιδίου στα πλαίσια ενημέρωσής του για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητάς του. 


Ο κ. Χαρέλας αφού μας ανέλυσε τις αρμοδιότητες και τον τρόπο επίτευξης των στόχων του έως τις 28.2.2017, ζήτησε τη συνεργασία όλων για αποδοτικότερα αποτελέσματα σε όλες τις κοινότητες. Του παραθέσαμε εν τάχει τα θέματα που αφορούν τις περιοχές της δικής μας αρμοδιότητας.

Συγκεκριμένα για την Κονταριώτισσα ενδεικτικά ανέφερα τη γενικότερη διευθέτηση του χώρου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αλλά και στο σκουπιδότοπο στο Μπουρνάζι, το κόψιμο κλαδιών σε ορισμένα σημεία στον κάμπο αλλά και στο δρόμο που οδηγεί στην Παναγία και το μοναστήρι για ευκολότερη διέλευση των οχημάτων, τον καθαρισμό φρεατίων εντός οικισμού που έχουν δυσοσμία ή εμποδίζουν τη ροή των όμβριων υδάτων και πλημμυρίζουν, την καθαριότητα του κεντρικού δρόμου από την είσοδο μέχρι την έξοδο του χωριού από σκουπίδια και θάμνους (βατσινιές), την τοποθέτηση μεγαλύτερης χωρητικότητας κάδων απορριμμάτων σε διάφορα σημεία που εκ των πραγμάτων τα σκουπίδια ξεχειλίζουν.

Τα αναφερθέντα αλλά και πολλά άλλα που εκκρεμούν λιγότερο ή περισσότερο χρόνο θα δοθούν γραπτά εντός του επόμενου διαστήματος.

Ευελπιστούμε σε καλή συνεργασία προς όφελος πάντα του τόπου που υπηρετούμε!



Η πρόεδρος τ.κ. Κονταριότισσας

Νάτσιου Παρασκευή