Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο δήμο Δίου - Ολύμπου

Με πικάντικες αναφορές και καθόλου κολακευτικά σχόλια για το πρόσωπο του δημάρχου άρχισε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Δίου- Ολύμπου.
Αφορμή οι επιστολές ανεξαρτητοποίησης του τέως αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Γουλάρα και της δημοτικής συμβούλου κ. Βακουφτσή. << Η αυταρχική συμπεριφορά ειδικά του δημάρχου, "το αποφασίζω και διατάσσω", η προχειρότητα που έγινε κανόνας και όχι εξαίρεση καθώς και η κακοδιαχείριση εξάντλησαν την υπομονή μας και αναγκαζόμαστε να αποχωρήσουμε από την παράταξη του κ. Δημόπουλου και να πορευτούμε πλέον ως "ανεξάρτητοι", σεβόμενοι τις αξίες και αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν>>, δήλωσαν και οι δύο.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκαν οικονομικής φύσης θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μας αυτό του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: << Δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ.Δίου, Αγ. Σπυρίδωνα, Κονταριώτισσας, Ν. Εφέσου Ν. Πιερίας>> που σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή παραλαβής " αφού έκανε έλεγχο κατά το δυνατόν στην ορθή ποιοτική και ποσοτική εκτέλεση των εργασιών τις βρήκε ικανοποιητικές και σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου>>.


Παραλαβή μελέτης επίσης συζητήθηκε αναφορικά με την προοπτική κατασκευής οδού που αρχίζει από το λύκειο Κονταριώτισσας έως τη διασταύρωση στην είσοδο του οικισμού συνολικού μήκους 0.930 χλμ.


Η πρόεδρος τ.κ. Κοντεριώτισσας

Νάτσιου Παρασκευή