Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Πύδνα Κίτρους-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport)
Otherside συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα Πύδνα Κίτρους-Ολυμπιακός Βόλου 0-1, με... Μπαμπινιώτη (best of by Metrosport).



Σε αποκλειστική ερώτηση της «Μetrosport», στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Τζαναβάρα, αναφορικά με το αν ο αγώνας ήταν τελικά ντέρμπι, όπως συζητήθηκε πολύ πριν την έναρξή του -με παραπομπή στο λεξικό Μπαμπινιώτη και στο αντίστοιχο λήμμα- ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου απάντησε καταφατικά χωρίς δισταγμό. «Ναι, ήταν ντέρμπι».


Σε δεύτερη ερώτηση της «Μetrosport», που εστίασε στην πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια, που ομάδα στο Κίτρος παίζει από την αρχή κατακτητικό ποδόσφαιρο και έχει τον πρώτο ρόλο, ο προπονητής της Πύδνας συμφώνησε με τη δημοσιογραφική επισήμανση και συνέχισε λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι ήταν κάτι που περίμενε και είχε προετοιμάσει την ομάδα, αυτό δε βγήκε στο γήπεδο. 


Aπό την πλευρά των νικητών, μίλησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Στουρνάρας και της Πύδνα Κίτρους, Δημήτρης Παυλίδης, με τον πρώτο να απαντά σε ερώτηση της "M" για τη συνύπαρξη δύο ομάδων στην πόλη του Βόλου, με περισσό θάρρος, ενώ ο αντίστοιχος του Κίτρους ανέλαβε το μερίδιο της ήττας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.


Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Eπικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


www.youtube.com