Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3 με 3, στην πλατεία Ελευθερίας

Το έντονο ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων προσέλκυσε το ετήσιο τουρνουά μπάσκετ Milko 3 με 3, το οποίο διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία, το διήμερο Σάββατο 08 και...
Κυριακή 09 Οκτωβρίου αντίστοιχα στην πλατεία Ελευθερίας. 300 και πλέον επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, έδωσαν το αθλητικό τους παρών, σε μία διοργάνωση – θεσμό, που προσέφερε μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και άθλησης σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας  8 έως 12 ετών.

Όπως είναι γνωστό την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. είχε η ΕΟΚ, ενώ πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής ήταν και οι χορηγοί Milko, SPALDING, οι οποίοι  έδωσαν στα παιδιά την επιβράβευσή τους τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που διεξήχθησαν. Επιπλέον, οι φίλοι της Μέριμνας Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Όπως σημείωσε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Συγχαίρω όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση. Ο αθλητισμός εμπνέει στα παιδιά υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Προς την κατεύθυνση αυτή ο Δήμος μας αποδεικνύει διαχρονικά ότι θέτει την Παιδεία και τον Αθλητισμό σε πρώτη προτεραιότητα».

«Στόχος της διοργάνωσης είναι τα παιδιά μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να αναπτύξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα της καλαθοσφαίρισης» επισήμανε σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Π.Α.Π. Αντώνης Παπαγιαννούλης τονίζοντας χαρακτηριστικά: «με βάση τη μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε στην πόλη μας η εν λόγω διοργάνωση, θα επιδιώξουμε να τη φιλοξενήσουμε εκ νέου την προσεχή Άνοιξη».

Στις διήμερες εκδηλώσεις παρέστη επίσης, το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Π.Α.Π. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Χρήστος Λιανός.