Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ενημέρωση των μελών των ΚΑΠΗ σε θέματα προληπτικής ιατρικής

Με στόχο την ενημέρωση των μελών του ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, σε θέματα προληπτικής ιατρικής, σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων – ομιλιών πραγματοποιήθηκαν από τον...
Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας,  σε συνεργασία με το Π.Ε.Δ.Υ – Μονάδα Υγείας Κατερίνης, το χρονικό διάστημα 26 έως 30 Σεπτεμβρίου. Οι ενημερωτικές ομιλίες έγιναν στο Α΄& Β΄ΚΑΠΗ, καθώς και στο παράρτημα του Α΄ΚΑΠΗ επί της οδού Κασσάνδρου.

Το σύνολο των μελών ενημερώθηκε για τα εμβόλια ενηλίκων από την επισκέπτρια υγείας του ΠΕΔΥ Δέσποινα  Τοπάλη.  Για την αναγκαιότητα του τεστ Παπανικολάου, της μαστογραφίας και του ελέγχου της οστικής πυκνότητας, τις γυναίκες - μέλη των ΚΑΠΗ πληροφόρησαν διεξοδικά οι μαίες του ΠΕΔΥ Ευφροσύνη Τσιμήτρη & Θωμαή Γκρίζου αντίστοιχα.

Τη ροή των ενημερωτικών εκδηλώσεων συντόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης και αντιπρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Αναστάσιος Παπαζήσης, ο οποίος ευχαρίστησε τις υπαλλήλους της Μονάδας Υγείας Κατερίνης ΠΕΔΥ, για την ενημέρωση, τις πολύτιμες συμβουλές τους, ενώ όπως σημείωσε: «η πρόληψη και ο τακτικός έλεγχος σώζουν ζωές».