Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Η εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης

Η κοινωνική προσφορά αποτελεί πρωτοκυρίαρχο στοιχείο αλλά και θέση στη λειτουργία της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης. Το απέδειξε για μια ακόμα φορά με την οργάνωση και υλοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας (η δεύτερη της χρονιάς) από την αντίστοιχη εφορεία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης. Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 στην Αστική σχολή Κατερίνης.


Με σημείο αναφοράς «το αίμα δεν κοστίζει…αξίζει» το οποίο αποτελεί και το λογότυπο της εφορείας αιμοδοσίας της Εστίας, μέλη του συλλόγου και πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν αίμα για τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Την αιμοληψία πραγματοποίησαν στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με επικεφαλής την αναπληρώτρια διευθύντρια αιμοδοσίας ιατρού Ζάνας Φιλίπποβιτς.

Την οργάνωση της πρωτοβουλίας ανέλαβαν και έφεραν επάξια σε πέρας η έφορος αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης Κατερίνα Ιορδανίδου-Νταϊλάκη με τη συνεργασία των μελών της εφορείας  Παρασκευής Μαρινοπούλου, Αθανασίας Μελιάδου και Σοφίας Μυρωτή, αλλά και με την υποστήριξη της προέδρου του συνδιοργανωτή Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Πιερίας «Στηρίζω» Γεωργίας Κατσαλή-Παπαδοπούλου.