Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η αλήθεια για το ΚΕΠ Κονταριώτισσας

Μεγάλη παραπληροφόρηση γίνεται από τοπικούς παράγοντες της Κονταριώτισσας σχετικά με το ΚΕΠ  Κονταριώτισσας. Ότι δηλαδή θα σταματήσει η λειτουργία του. Ουδέποτε η σημερινή δημοτική αρχή έχει σχεδιάσει ή σκεφτεί κάτι ανάλογο.
Απεναντίας, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, έχει σχεδιάσει τη μεταφορά του ΚΕΠ στο κτήριο του Δημαρχείου Κονταριώτισσας, σ’ ένα κτήριο κόσμημα για τον δήμο μας,  στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δημοτολογίου και του Ληξιαρχείου, σχεδιάζοντας έτσι την καλύτερη συνεργασία του ΚΕΠ με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας, με αποτέλεσμα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση  των δημοτών μας. Κανείς υπάλληλος δε θα μετακινηθεί από τις αρμοδιότητες του ΚΕΠ.

Όσον αφορά για το ΚΕΠ που λειτουργεί στην τοπική Κοινότητα του Δίου και εξυπηρετεί τους δημότες του Δίου και της Καρίτσας αλλά και έναν μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στο ιστορικό Δίον. Επειδή υπάρχει παραπληροφόρηση για τα έξοδα λειτουργίας του (ενοίκιο του χώρου ), ενημερώνουμε ότι τα έξοδα του ενοικίου επιδοτούνται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η δε λειτουργία του κρίνεται απαραίτητη και χρήσιμη.


Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου


Φόλιος Διονύσιος