Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Προέδρου Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου

Για μισό αιώνα περίπου  στον πολιτικό βίο, ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, χάρη στην αξιοπρέπεια, την ευγλωττία, την απλότητα, το ήθος και το κύρος του, κατάφερε να αποκτήσει το σεβασμό όλων των Ελλήνων και να ανέλθει  στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ασχολούμενος ενεργά με τα κοινά από το 1958, διετέλεσε διαδοχικά  Βουλευτής, Υπουργός, Πρόεδρος κόμματος και του ορίστηκε να φυλάττει τους νόμους και το Σύνταγμα από το ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας  για μια δεκαετία από το 1995 έως το 2005. Ένας πραγματικά “πολιτικός ανήρ”.

Ο Δήμος Δίου- Ολύμπου και η Δημοτική Αρχή, βαθύτατα συγκινημένοι από τον θάνατο του  πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου Δημότη Λιτοχώρου, εκφράζουμε την θλίψη μας προς την οικογένειά του και προς όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.


Ο Δήμαρχος Δίου- Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, για να αποδώσει τον ελάχιστο φόρο τιμής και να μεταφέρει τα συλλυπητήρια, παρευρίσκεται στην νεκρώσιμη ακολουθία και θα συνοδεύσει το πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επίτιμο Δημότη Λιτοχώρου στην τελευταία του κατοικία.