Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Δυστυχώς για κάποιους, η λάσπη δεν κολλάει επάνω μας!!!

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως η ανακρίβεια και η παραπλάνηση είναι έννοιες μακριά από εμάς σε αντίθεση με την «επαγγελματική πολιτική» του κ. αντιδημάρχου μας. Η επιτηδευμένη στάση του απέναντι στο ζήτημα που αφορά το χωριό μας τον καθιστά υπόλογο σε κάθε κάτοικο της Κονταριώτισσας.

Εμείς δεν προσθέσαμε το ελάχιστο στην επίσημη απάντηση του δημάρχου. Θα τον βοηθούσε ένα φρεσκάρισμα μνήμης, αν ανατρέξει στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου στις 20/10/2016 και φυσικά του δικού μας τοπικού συμβουλίου στις 30/10/2016. Αδιάψευστος μάρτυρας τα δύο βίντεο που θα μπορούσε να συμβουλευτεί και να κατανοήσει!
 

Δυστυχώς κ. αντιδήμαρχε δεν μπορούμε να σας ακολουθήσουμε στις λογικές σας πως ο δήμος έχει ξεμείνει από προσωπικό και πρέπει να κλείσει το Κ.Ε.Π. και να μεταφερθούν οι δραστηριότητές του στο δημαρχιακό κτήριο.
 

Είναι υποχρέωσή σας ως διοίκηση να διερευνήσετε τρόπους αξιοποίησης του κτηρίου που θα αναβάθμιζαν και θα ωφελούσαν την ενότητα του Δίου γενικότερα.
 

Εν κατακλείδι και χωρίς διάθεση να διυλίζουμε τον κώνωπα, φεύγει το Κ.Ε.Π. από την τωρινή του θέση, υποβαθμίζεται και απαξιώνεται ο πολίτης.
 


Με εκτίμηση

Νάτσιου Παρασκευή                                 Μπογιατζής Τάσος

 Πρόεδρος τ.κ. Κονταριώτισσας         Σύμβουλος τ.κ. Κονταριώτισσας