Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Απόφαση συνεδρίασης τοπικού συμβουλίου Κονταριώτισσας για το Κ.Ε.Π.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Κονταριώτισσας την Κυριακή 30.10.2016, προκειμένου να γνωματεύσει σχετικά με το θέμα του Κ.Ε.Π.
Ενθαρυντική ήταν και η προσέλευση των κατοίκων που αγωνιούσαν να ενημερωθούν σχετικά με αυτό αλλά και για τη γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Απών από τη συνεδρίαση ήταν ο τοπικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου κ. Τρικαλλόπουλος. 

Τα παρόντα μέλη, η γράφουσα και ο κ. Μπογιατζής συγκλίνοντας τις γνώμες μας, ομόφωνα συμφωνήσαμε πως τυχόν «μεταφορά» του Κ.Ε.Π. στο δημαρχιακό κτίριο στην είσοδο του χωριού, σημαίνει υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, απαξίωση και μαρασμό του εμπορικού κέντρου του οικισμού καθώς και του λαογραφικού μουσείου και της δημοτικής βιβλιοθήκης αφού συστεγάζονται με το αυτό.

Απαίτησή μας η παραμονή της υπηρεσίας στον υπάρχοντα χώρο, δεδομένου πως ο δήμος δεν επιβαρύνεται με δαπάνη ενοικίου (όπως συμβαίνει με άλλο Κ.Ε.Π.) και η εξεύρεση εναλλακτικής λύσης για τη στελέχωση του πρώην δημαρχείου της ενότητας του Δίου!!!


Η πρόεδρος τ.κ. Κονταριώτισσας

Νάτσιου Παρασκευή