Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλες επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος στην πόλη Eboli της Ιταλίας υπό την αιγίδα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους έλληνες αθλητές


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος εκφράζουν με την παρούσα θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Διονύση Πασχάλη για την...
Αιγίδα του Ιδρύματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην πόλη Eboli της Ιταλίας. Με την αρωγή και υποστήριξή του Ιδρύματος και του Προέδρου του, το πανάρχαιο Ελληνικό παγκράτιο άθλημα, διαδίδεται παγκοσμίως και αποκτά φίλους σε όλο τον κόσμο.

Συγχαρητήρια στην Ιταλική Ομοσπονδία και σε όλες τις Ομοσπονδίες των κρατών της υφηλίου για την άρτια διοργάνωση.

Τέλος, τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, κάθε ηλικίας από όλα τα κράτη που συμμετείχαν και έδωσαν το παρόν στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση, μεταδίδοντας σε όλους το παράδειγμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την ευγενική άμιλλα με την οποία αγωνισθήκατε και το ήθος που επιδείξατε, καθώς και για τις επιτυχίες σας στις πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις του βάθρου των μεταλλίων. Μας κάνατε υπερήφανους και αισθανθήκαμε συγκινημένοι στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου εν μέσω χειροκροτημάτων στο στάδιο της Ιταλίας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡ. Ι. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ                                      ΠΑΝ. Ν. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ