Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Στην Κατερίνη ο πρώτος υπαίθριος σταθμός συντήρησης ποδηλάτων BIKEAID©

Εγκαταστάθηκε την Παρασκευή 21/4 στην Πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης ο πρώτος υπαίθριος σταθμός συντήρησης ποδηλάτων Bikeaid©, μαζί με μια νέα σχάρα στάθμευσης ποδηλάτων, από το σύλλογο της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας.


Το Bikeaid© έχει επινοηθεί πλήρως από μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης, από το σχέδιο και τη λειτουργία του, μέχρι την κατασκευή και την εφαρμογή του. Είναι εξοπλισμένο με τρόμπα ποδηλάτου και μια σειρά εργαλείων για μικρές επισκευές και ρυθμίσεις ποδηλάτου, ενώ διαθέτει θέσεις κατάλληλες για τη στήριξη του ποδηλάτου κατά την επιδιόρθωση. Το Bikeaid© αναμένεται να αποτελέσει πολύ χρήσιμο βοήθημα για τους ποδηλάτες, εφόσον τους δίνει ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να επιδιορθώσουν το ποδήλατό τους ενώ κινούνται στο κέντρο της πόλης και δεν βρίσκουν άλλη βοήθεια από επαγγελματία.


Ύστερα από συνεννόηση με τη δημοτική Αρχή, η εγκατάσταση του Bikeaid©και η τοποθέτηση της νέας σχάρας στάθμευσης πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κου Ντούρου καθώς και του διοικητικού συμβουλίου και μελών της Ποδηλατικής Από-Δρασης.


Στα πλαίσια της επικοινωνίας του συλλόγου με το Δήμο και τους τοπικούς φορείς, αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για τη δημιουργία υποδομών που θα διευκολύνουν τη χρήση του ποδηλάτου στον αστικό ιστό της πόλης της Κατερίνης. Γι’ αυτό και αναμένουμε οι κάτοικοι της Κατερίνης, ποδηλάτες ή μη, να εκτιμήσουν και να σεβαστούν κάθε προσπάθεια, μικρότερη ή μεγαλύτερη, που γίνεται για το σκοπό αυτό.



Το διοικητικό συμβούλιο

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας