Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Έφθασε η στιγμή να τιμήσουμε ένα πρόγονο μας

Το πρώτο πράγμα που ονειρευτήκαμε, όταν ξεκίνησε το ταξίδι μας στην διοίκηση του Μ.Σ Θρακικός Γανόχωρας, ήταν η δημιουργία ενός παραδοσιακού Θρακιώτικου κτιρίου που θα στεγάζει τις δραστηριότητές μας.
Σε λιγότερο από 90 ημέρες, ολοκληρώσαμε το κτήριο χάρη στην βοήθειας που λάβαμε από ομογενείς και φίλους αλλά και την εθελοντική εργασία πολλών συγχωριανών μας. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλους όσοι μας βοήθησαν με τον τρόπο που μπορούσε ο κάθε ένας και παράλληλα αισθανόμαστε ότι ανταποδώσαμε σαν διοίκηση την αμέριστη συμπαράσταση που λάβαμε, έχοντας σήμερα έναν από τους πιο δραστήριους συλλόγους της Πιερίας. Τα πεπραγμένα και οι δράσεις μας, είναι αναρτημένες στην σελίδα του συλλόγου μας και πιστεύουμε ότι ο κάθε φίλος του Θρακικού νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να μας στηρίξει.
Ήρθε τώρα η σειρά να υλοποιήσουμε το δεύτερο μεγάλο στόχο μας και απευθυνόμαστε πλέον σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο που έφερε τις πρώτες 100 οικογένειες στο χωριό μας το 1923 και να στήσουμε την προτομή του στον αύλειο χώρο του συλλόγου. Νιώθουμε την ανάγκη να τιμήσουμε τον Μητροπολίτη Τιμόθεο, ο οποίος οδήγησε μετά από πολλές στάσεις και κακουχίες, τους παππούδες μας στην Γανόχωρα, από τα χωριά Γάνος και Χώρα που σήμερα μέρος της Τουρκίας.

Ζητάμε λοιπόν την συνδρομή όλων σας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όμως απαγορεύεται να ξεχνάμε τους προγόνους μας. Οποιοδήποτε ποσό μπορεί να διαθέσει ο κάθε ένας από 1€ και πάνω θα είναι σημαντική βοήθεια για να υλοποιήσουμε το έργο το οποίο θα αγγίξει τις 6.000€. 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ:
ALPHA BANK: GR5701408400840002002011268

Σας ευχαριστούμε,

Το Δ.Σ. 


www.youtube.com