Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Το Κ.Α.Π.Η Κονταριώτισσας στα Φάρσαλα



Το Σάββατο 17 Ιουνίου ο πρόεδρος το Δ.Σ τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Κονταριώτισσας και η Πρόεδροςτης τοπικής κοινότητας Κον/σας κ. Νάτσιου Παρασκευή επισκέφθηκαν το Κ.ΑΠ.Η του Δήμου Φάρσαλων.

Ο υπεύθυνος του Δήμου κ. Δερλός Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος των συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. κ. Αμανατίδης Νικόλαος  η κ.Ελένη Στράτουπρόεδρος του Ι.Κ.Α και ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Φαρσάλων κ. Βασίλης Κυριαζής υποδέχτηκαν  τους φιλοξενούμενους και εξέφρασαν την μεγάλη τους χαρά για αυτήν την επίσκεψη  ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα και τοπικές γεύσεις που ετοίμασαν οι κυρίες μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Προς εδραίωση των σχέσεων και της φιλίας που αναπτύχθηκε φυτεύτηκε μια ελιά στον προαύλιο χώρο. Ο Πρόεδρος κ. Κουλιανόπουλος Ευάγγελος τους ευχαρίστησε όλους και τους κάλεσε στην Κονταριώτισσα για ανταπόδοση  της φιλοξενίας.

Στη συνέχεια προσκύνησαν στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος, επισκέφθηκαν το σχολικό μουσείο στα Βρυσιά σε ένα καταπληκτικό χώρο που έφτιαξαν ¨οι ενεργοί πολίτες¨ όπου ξεναγήθηκαν από τον κ. Ανδρεόπουλο Απόστολο και τον εκπαιδευτικό Νικόλαο Θεοχάρη. 

Στο τέλος προσκύνησαν στην εκκλησία της Παναγίας την Δεμερλιώτισσας στο Σταυρό Φαρσάλων .

Σε όλη αυτήν την ξενάγηση είχαν οδηγό τους την κυρία Συροπούλου Δέσποινα δημοτική σύμβουλο του Δήμου Φαρσάλων και πρόεδρο ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ . όπου και την ευχαριστούν ιδιαίτερα .