Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Άριστη η συνεργασία ΟΡ.ΦΕ.Ο. με αστυνομική διεύθυνση Πιερίας

Επίσκεψη συνεργασίας εν όψει του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017 που ανοίγει τις πύλες του την πρώτη Ιουλίου, πραγματοποίησε στην...
Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Τζήμα, αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστου, τον γενικό γραμματέα Νικόλαο Πασχαλούδη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Περικλή Χατζηγιάννη.

Η επίσκεψη αποσκοπούσε στο να εκφράσει ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. τις ευχαριστίες τόσο στον κ. Τζήμα, όσο και στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την πολύχρονη συνεργασία και υποστήριξη στα θέματα προστασίας των προσκεκλημένων και των θεατών, αλλά και στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ Ολύμπου.



Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας αφού ευχαρίστησε τα διοικητικά μέλη του Οργανισμού για την επίσκεψη, τόνισε: «Η Ελληνική Αστυνομία όπως πάντα θα σταθεί αρωγός στη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, τόσο για την διευκόλυνση των θεατών, όσο και σε όποια μέτρα χρειαστούν σε περίπτωση που επισκεφθούν το Νομό μας υψηλόβαθμοι Έλληνες και ξένοι. Είμαστε στη διάθεσή σας για να παράσχουμε ότι μας ζητήσετε, συνδράμοντας από την πλευρά μας στην επιτυχία του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας. Σε ότι μας αναλογεί θα συμβάλουμε στην εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ Ολύμπου. Να ενθυμείστε ότι στο πρόσωπό μου θα έχετε πάντα ένα καλό φίλο. Καλή σας επιτυχία.»

Στην αντιφώνησή του ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρης Παπαχρήστου, αφού εξέφρασε  τις ευχαριστίες του Οργανισμού προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την σημαντική της βοήθεια , επισήμανε: «Συγχαίρω τον κ. Τζήμα για την επάξια ανάληψη των νέων υψηλών του καθηκόντων Ο κ. Τζήμας είναι ένθερμος φίλος του Φεστιβάλ Ολύμπου και υποστήριξε τη λειτουργία του θεσμού καθόλη τη σταδιοδρομία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Στο πρόσωπό του, το Φεστιβάλ Ολύμπου συναντά έναν φίλο από τα παλιά. Τώρα από τη νέα του θέση αυτή η συνεργασία θα είναι περισσότερο εποικοδομητική.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κ. Τζήμας θα είναι ακόμα περισσότερο αρωγός και συμπαραστάτης στις πρωτοβουλίες του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.»

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Νικόλαος Πασχαλούδης, είπε:
« Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας με όλα τα στελέχη της, άνδρες και γυναίκες, μέσα από την πολυετή μας συνεργασία συνέβαλε καθοριστικά στο να αναδειχθεί το πανελλήνιο και διεθνές κύρος του Φεστιβάλ Ολύμπου. Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά που ανάλαβε τη διεύθυνση της ο Γεώργιος Τζήμας, ο οποίος πέρα από την αστυνομική του ικανότητα, διακρίνεται για τις κοινωνικές και πολιτιστικές του ευαισθησίες. Ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι είναι εδώ για να υπηρετεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το δημιουργικό πνεύμα.»

Σε ανάμνηση της επίσκεψης συνεργασίας η αντιπροσωπεία του ΟΡ.ΦΕ.Ο. απένειμε στο κ. Τζήμα το λεύκωμα των σαράντα χρόνων της διαδρομής του Φεστιβάλ Ολύμπου.