Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Schoolikομπερδέματα II "Η νέα γενιά" Teacher's teaser ταινίας Ειδικού Γυμν. & Λυκ. Κατερίνης (viral) short edition


Oι καθηγήτριες και οι καθηγητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (μία ενδεικτική ποδοσφαιρική 11άδα, δηλαδή!), σπάνε όλα τα εκπαιδευτικά και μη στερεότυπα και προμοτάρουν, με αέρα...
Εθνικού Θεάτρου, με διαφημιστικό σποτάκι (viral), την κινηματογραφική υπερπαραγωγή της χρονιάς, Schoolikoμπερδέματα ΙΙ, "Η Νέα Γενιά", με φόντο τους χειροποίητους κρεμαστούς κήπους στο αίθριο του σχολείου.  Η Avant Premiere της ταινίας-σταθμού στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.   
4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο. 
  Το κερασάκι στην τούρτα, εκτός από την έκδοση των μαθητών του ειδικού σχολείου, βάζουν οι ίδιοι οι καθηγητές του σχολείου, που γυρίζουν στα σχολικά θρανία και κάνουν την cult movie "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" και το remake της... σκόνη!!!  
Η συνέχεια επί της οθόνης!!!   
Υ.Γ. Θα ακολουθήσει και long edition teaser που θα... γκρεμίσει το Θέατρο της Επιδαύρου!