Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ έλαβε τρόφιμα από ομογενείς στη Γερμανία μέσω της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Πριν λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 20/7, ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ έλαβε τηλεφώνημα από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, έναν εκ των καλών συνεργατών του...
ΒΕΝΙΑΜΙΝ, και ενημερωθήκαμε ότι στο πλαίσιο της άτυπης πρωτοβουλίας πολιτών «Έλληνες βοηθούν τους Έλληνες» στην ευρύτερη περιοχή της Στουγκάρδης, συγκεντρώθηκαν από συμπατριώτες μας στην Στουγκάρδη, 4 παλέτες με δεκάδες δέματα που περιείχαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιδικές τροφές και είδη προσωπικής υγιεινής.

Δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ να παραλάβει ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για τα υποστηριζόμενα παιδιά και τις μητέρες τους. Τα ¾ των δεμάτων παραδόθηκαν στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ενισχύοντας σημαντικά την τράπεζα τροφίμων του Συλλόγου και καλύπτοντας μέρος των αναγκών του επόμενου διμήνου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ ευχαριστεί θερμά τόσο τους συμπατριώτες μας στη Γερμανία για τη συγκέντρωση αυτών των δεμάτων,  όσο και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας που μας έδωσε τη δυνατότητα να λάβουμε σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Ο Πρόεδρος
Χάρης Αναστασίου