Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας



Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, επιδιώκουμε με σκληρή δουλειά και...
πρόγραμμα να διευκολύνουμε την καθημερινότητά του και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου»
 
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει καταρτίσει σειρά εργασιών που σκοπό έχουν πρωτίστως τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης, εύκολης και άνετης πρόσβασης στην περιοχή, την προβολή του φυσικού πλούτου και τον ευπρεπισμό του τόπου.

Εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων και κλαδιών πραγματοποιήθηκαν στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Π.Κεραμίδι-Εξοχή-Έλαφο-Τόξο-Καταλώνια, προκειμένου να διασφαλιστεί η ορατότητα και κατ΄επέκταση η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Παράλληλα, συνεργεία με μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ξεκίνησαν παρεμβάσεις που αφορούν εργασίες διαγράμμισης στην 4η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Ν.Κεραμίδι-Αρωνά-Λαγόραχη-Μοσχοπόταμο-Ελατοχώρι.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν αποκαταστάσεις οδοστρώματος, διαγραμμίσεις, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση πινακίδων, αποψίλωση χόρτων, κλάδεμα δέντρων κ.α..

« Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, επιδιώκουμε με σκληρή δουλειά και πρόγραμμα να διευκολύνουμε την καθημερινότητά του, να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου καθιστώντας την περιοχή μας ασφαλή και εύκολα προσβάσιμη ιδιαίτερα μεσούσης της θερινής περιόδου που καταγράφεται σημαντική επισκεψιμότητα προς όφελος του τουριστικού κλάδου», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.
 
Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υλοποιεί τις εργασίες γρήγορα, αποτελεσματικά και με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους διερχόμενους.