Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ξαρχάκος και Πρωτοψάλτη «Συναντήθηκαν» και στο Δίον



Χαρακτηρίστηκε ως η «Συνάντηση» κορυφής και ως η συνεργασία υψηλού επιπέδου. Η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Την  απήλαυσε το κοινό στη σκηνή του θεάτρου του Δίου, το Σαββατόβραδο 5 Αυγούστου 2017.


Μια ακόμα αξιόλογη παράσταση του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Στο θέατρο της ιερής πόλης των αρχαίων Μακεδόνων, ακούστηκαν τα τραγούδια της πολύχρονης μουσικής διαδρομής του σημαντικού μουσικοσυνθέτη, του Σταύρου Ξαρχάκου, αποδιδόμενα από την εκστατική φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Οι δημιουργίες για το θέατρο, τον κινηματογράφο, για τη ζωή, τη φτωχολογιά, για τους καημούς και τους πόθους του λαού μας, σιγοτραγουδήθηκαν χάρις στη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι πρόσφεραν απλόχερα στους θεατές μοναδικές στιγμές και συγκίνηση.

Από μέρους του διοργανωτή Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) σε ανάμνηση της συναυλίας, το διοικητικό μέλος και έφορος οργάνωσης εκδηλώσεων και υποδομών Ζαφείρω Κουσιοπούλου, συνοδευμένη από τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο και το επίσης μέλος της διοίκησης του Οργανισμού και έφορος προβολής και διεθνών σχέσεων, Χάιδω Παπαχατζή, απένειμε στην κ. Πρωτοψάλτη το λεύκωμα «Σαράντα χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου.»