Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Young Masters Ensemble: Από τη Βιέννη στο Συνεδριακό Κέντρο «Άργος Ζωδιάτης», στη Λεπτοκαρυά Πιερίας



Οι «Young Masters» του Ωδείου J.S.Bach της Βιέννης σε μια μοναδική συναυλία στην Ευαγγελική Κατασκήνωση στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, την Παρασκευή 4 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ.


Ξεχωριστή τιμή και μοναδική ευκαιρία για το φιλόμουσο κοινό της Πιερίας αποτελεί η συναυλία που θα δώσει το σύνολο «Young Masters» του Ωδείου «Johann Sebastian Bach» της Βιέννης, στο συνεδριακό Κέντρο «Άργος Ζωδιάτης» (Κατασκήνωση Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης), την Παρασκευή 4 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ..

Το σύνολο πραγματοποιεί από τον Αύγουστο μια σύντομη περιοδεία στην Ελλάδα και ανάμεσα στους προορισμούς του είναι η Ευαγγελική Κατασκήνωση στην Λεπτοκαρυά.

Το πρόγραμμα «Young Masters» για ταλαντούχους νέους μουσικούς είναι μία πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών της Βιέννης και της Ευαγγελικής Μουσικής Σχολής Johann Sebastian Bach (επίσης της Βιέννης).
Το «Young Masters Ensemble» είναι μία δεκαπενταμελής ορχήστρα μουσικής δωματίου, την οποία διευθύνουν οι Hanns Stekel και Jakob Gisler και η οποία περιόδευσε στην Αμερική λίγο πριν επισκεφτεί φέτος για πρώτη φορά την Ελλάδα και συνεχίσει τους μουσικούς της περιπάτους στην Ασία (το 2018).
Στην Αυστρία η ορχήστρα έχει παίξει σε διάσημα μέγαρα μουσικής (Wiener Musikverein, Schubert Hall of the Konzerthaus in Vienna), φεστιβάλ (Kulturspitzen Aflenz) κ.α.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω Link: https://www.youtube.com/watch?v=6bs7zjoIYek&feature=youtu.be