Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Info Days Πιερικός Αρχέλαος 2018 - Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Κρίσης και Εθελοντισμός



Ο Πιερικός Αρχέλαος, στο πλαίσιο των info days 2018 Pierikos Archelaos, διοργάνωσε το Σάββατο 19 Μαΐου, στην Αίθουσα Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, την Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο "Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Κρίσης και Εθελοντισμός".


Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Πρόεδρος της Actionaid Ελλάς, Ηλίας Γαληνός και ο Αρχηγός των Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, Δημήτρης Κατιρτζής.

Το παρών στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, Στράτος Μοσχίδης , ο Δημοτικός Σύμβουλος, Θωμάς Παπαδημητρίου,  η πρώην βουλευτής Πιερίας, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Μωϋσιάδης, ο Πρόεδρος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Πιερίας, Γιάννης Καζταρίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Πιερίας, Δημήτρης Συργιαννίδης  και ο Εμπορικός Διευθυντής του Ολύμπιου Βήματος, Φώντας Μπαραλιάκος.

Στο τέλος της ημερίδας, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στον Δημήτρης Κατιρτζή και στον Ηλία Γαληνό δόθηκε μία φανέλα του Συλλόγου, του οποίου υπήρξε και μέλος.