Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Κοινές δράσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη»



Συνάντηση με τον κ. Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη», είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.



Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της Περιφέρειας ΑΜΘ που αφορούν τις ανάγκες των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, την Υγεία και τις δομές της, τις πολιτιστικές δράσεις καθώς και τους τρόπους με τους οποίους ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Πασχάλης δύναται να στηρίξει και να γίνει αρωγός των δράσεων αυτών.



Ο κ. Μέτιοςσυνεχάρη τον κ. Πασχάλη για την ουσιαστική αρωγή του σε πολυποίκιλους τομείς σε μία δύσκολη εποχή για τη χώρα μας και τον ευχαρίστησε για την ευγενική συνδρομή του σε κοινές δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία αυτή.



Από την πλευρά του ο κ. Πασχάλης τόνισε: «Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ανακούφιση των ανθρώπων που πάσχουν και η υγειονομική τους περίθαλψη. Εκτίμησα ιδιαίτερα τη δυναμική και άοκνη προσπάθεια του κ. Περιφερειάρχη για ώθηση και προβολή της περιοχής. Είμαστε δίπλα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προκειμένου να εκπονήσουμε από κοινού δράσεις αθλητισμού, πολιτισμού, τουρισμού και να αφυπνίσουμε με τον τρόπο αυτό την κοινωνική ευαισθησία, σε μία εποχή που οι ηθικές αξίες συρρικνώνονται και φθίνουν.»


Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης