Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ο πρόεδρος του κοινωφελούς ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» διαρκής αρωγός του ΕΚΑΒ Πιερίας


Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ  ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Εκπρόσωποι του Προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» αποτελούμενοι από το Διευθυντή της Β’ Χημειοθεραπευτικής-Ογκολογικής Κλινικής Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης   Δρ. Παρίση Μακραντωνάκη, τη νομική σύμβουλο κα. Ιωάννα Παπαδιαμαντή, το δικηγόρο κ. Ιωάννη Παρασκευόπουλο και τη δικηγόρο κα. Πωλίνα Ορφανού, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ, προκειμένου να παραδώσουν υλικοτεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Τους υποδέχθηκαν το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, η υπεύθυνη και εργαζόμενοι του τομέα.
Κατά την επίσκεψη έγινε ξενάγηση στους χώρους στους οποίους εγκαταστάθηκε ο υλικοτεχνικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, διαπιστώθηκε η πλήρη λειτουργία του και οι εργαζόμενοι δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίησή τους διότι πραγματικά διευκολύνεται σημαντικά το έργο τους. Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο χώρο συνεδριάσεων όπου συζητήθηκαν και καταγράφηκαν θέματα που απασχολούν το ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ και χρήζουν άμεσης λύσης. Η κ. Ι. Παπαδιαμαντή μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη και τη στήριξή του τόσο προς το ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ όσο και στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους. Είπε χαρακτηριστικά: «Μέλημα του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη είναι η διαρκής στήριξη του φορέα σας και των οικογενειών σας. Εσείς είσθε οι άνθρωποι που προστρέχετε πρώτοι κοντά στους ανθρώπους που χρήζουν ιατρικής βοήθειας, εσείς είσθε οι άνθρωποι που προσπαθείτε να εκπονήσετε το καθήκον σας απέναντι στο συνάνθρωπο και να σώσετε ζωές. Στο δύσκολο αυτό έργο ο κ. Δ. Πασχάλης σας αφουγκράζεται, τον έχετε δίπλα σας, αρωγό και συμπαραστάτη έτσι ώστε να διευκολυνθείτε στο έργο σας και να υπηρετήσουμε όλοι μαζί τον άνθρωπο που πάσχει. Στα πλαίσια αυτής της διαρκούς στήριξης, σας παραδίδουμε σήμερα τον υλικοτεχνικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό που αιτηθήκατε τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό την ορθή λειτουργία του φορέα σας. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο κ. Δ. Πασχάλης με δική του πρωτοβουλία θα χορηγήσει υποτροφίες σε άριστους μαθητές-φοιτητές των εργαζομένων του ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ, επαινώντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθειά τους».

Ο Διευθυντής της Β’ Χημειοθεραπευτικής-Ογκολογικής Κλινικής Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης   Δρ. Παρίσης Μακραντωνάκης εκ μέρους του Προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κτίριο και τις εγκαταστάσεις του και επεσήμανε ότι ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασχάλης υλοποίησε το όραμα των εργαζομένων έτσι ώστε να εγκατασταθούν σε αυτό το κτίριο αλλά και είναι συνεχώς δίπλα τους σε ότι χρειασθούν, διότι αναγνωρίζει την αξία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Το όραμα του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη και όλων εμάς που είμαστε δίπλα του είναι η συνδρομή της υγείας, του υπέρτατου αγαθού.».

Οι δικηγόροι του νομικού τμήματος του ιδρύματος κ. Ι. Παρασκευόπουλος και κ. Π. Ορφανού δήλωσαν ότι ο κ. Δ. Πασχάλης κατά προτεραιότητα άλλων δράσεων προέβη στην υλοποίηση της επιθυμίας των εργαζομένων ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ και συνεχίζει να συνεισφέρει όπως και σήμερα με υλικοτεχνικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Οι αποτελεσματικές πράξεις του βοηθούν το συνάνθρωπο.

Εκ μέρους όλων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Πιερίας, ευχαριστούμε θερμά το κ. Δ. Πασχάλη που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και μας χάρισε απαραίτητα εργαλεία για τη δουλειά μας. Είμαστε χαρούμενοι που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κ. Δ. Πασχάλη που αναγνωρίζει και σέβεται το έργο μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
            Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
          ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                            ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ