Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Και ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας στη διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Υγείας


Στο πλαίσιο κινητοποίησης που οργανώνει η πανελλήνια ομοσπονδία διαβητικών (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ)


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας στηρίζει την κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), καθώς ο νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας που ψηφίστηκε χωρίς καμία αναστολή, αποτελεί εμπαιγμό των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Αποτελεί δε εμπαιγμό, διότι, με βάση αυτόν τον Κανονισμό, το πολύτιμο αγαθό τής υγείας μπορούν να το απολαμβάνουν μόνο οι έχοντες την οικονομική δυνατότητα. Οι υπόλοιποι; Στον Καιάδα!

Ήρθε η ώρα να δείξουμε το «ανάστημά» μας και τη δύναμή μας!

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας ως μέλος τής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) καλεί εκείνους τούς συμπολίτες μας που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, το οικογενειακό και κοινωνικό τους περιβάλλον, να πλαισιώσουν την πορεία διαμαρτυρίας και τη συγκέντρωση που οργανώνει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ έξω από το Υπουργείο Υγείας, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018.

Η συνάντησή μας δίνεται στις 12.30 μ.μ. στην είσοδο του Πεδίου τού Άρεως, από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, απ’ όπου στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το Υπουργείο Υγείας.

Για πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της Προέδρου τού Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, κ. Σωτηρίας Ουσταμπασίδου: 697 480 90 60 έως την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018.

Ας δείξουμε σε όλους τούς αρμόδιους πολιτικούς φορείς πόσο «μετρήσιμοι» είμαστε, ως πολίτες αυτής τής χώρας!