Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Γενική Απεργία της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την Πέμπτη 27/11/2014

Tο N.T, A.Δ.Ε.Δ.Υ. Πιερίας καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τον Ιδιωτικό τομέα, τους Συνταξιούχους , τους ανέργους, τους Αγρότες και όλη γενικά την Νεολαία του Ν.Πιερίας στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την Πέμπτη 27/11/2014 και ώρα 10:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.


Η Γενική Απεργία της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ στις 27 Νοέμβρη πρέπει να αποτελέσει ένα κορυφαίο πολιτικό γεγονός Να γίνει καταλύτης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των μνημονιακών πολιτικών και εκείνων που τις ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και τις στηρίζουν. Πρέπει να σηματοδοτήσει την αντίθεση στην πολιτική Κυβέρνησης και Τρόικας, καθώς θα επιχειρήσουν να περάσουν με κάθε τρόπο και νέα αντιδραστικά μέτρα  το αμέσως επόμενο διάστημα. Η ΑΠΕΡΓΙΑ αυτή πρέπει να αποτελέσει για κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, νέο, αγρότη, μία ευκαιρία για μετατροπή της δικαιολογημένης οργής και αγανάκτησής τους σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Η Γενική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27/11/2014 αποτελεί σταθμό
στο πρόγραμμα πολύμορφων και παρατεταμένων κινητοποιήσεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα με συλλαλητήρια και απεργίες, σε συμπόρευση με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα και τα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα .

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/11/2014 ΣΤΙΣ 10:00 π.μ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ