Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση της προέδρου Τ.Κ. Κονταριώτισσας στο διευθυντή των ΕΛ.ΤΑ Κατερίνης

Την Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015 επισκέφθηκε η πρόεδρος της τ.κ. Κονταριώτισσας κ. Νάτσιου Π. τον διευθυντή των ΕΛΤΑ Κατερίνης κ. Κώστα Τσαγκάρη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα έλλειψης ταχυδρομικού διανομέα στην Κονταριώτισσα.

Ο κ. Τσαγκάρης διαβεβαίωσε πως από την πλευρά τους τα ΕΛ.ΤΑ προχώρησαν σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες αλλά όμως δεν υπήρχε ουσιαστικό ενδιαφέρον από την πλευρά των Κουντουριανών για τη θέση του ταχυδρόμου (μόνο στην τελευταία προκήρυξη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κάτοικο - επαγγελματία η  περίπτωσή του οποίου θα εξεταστεί με αυτοψία προσεχώς).
Συμφωνήσανε βέβαια πως ανασταλτικός παράγοντας για την έλλειψη ενδιαφέροντος είναι βασικά η υποχρεωτική καταβολή εγγυητικής επιστολής από τράπεζα του ποσού των 10.000 ευρώ και άνω.
Εξέτασαν όμως κι άλλες παραμέτρους για τη λύση του προβλήματος π.χ την τοποθέτηση θυρίδων σε κεντρικό σημείο, την εξυπηρέτηση του χωριού από διανομείς των γειτονικών χωριών και άλλα.
Η πορεία της κουβέντας κατέληξε στην κοινή άποψη ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ονομασία  και αρίθμηση των οδών της Κονταριώτισσας.
Θετικές ήταν οι εντυπώσεις της συνάντησης και αναμένονται εξελίξεις.