Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου ΦΔΕΔΟ για συμμετοχή στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου συμμετείχε σε αποκριάτικες εκδηλώσεις με εργαστήρια κατασκευής αποκριάτικης μάσκας, με θέμα «τα ζώα του δάσους».


Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου συμμετείχε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, στις εορταστικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ομάδα Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Δημοτικής Ενότητας Λιτοχώρου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, στην αίθουσα χορευτικού του Δήμου Λιτοχώρου.

Μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Λιτοχώρου, οι οποίοι εκπονούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το έτος 2015, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, φτιάχνοντας μάσκες με θέμα «τα ζώα του δάσους», λαμβάνοντας μέρος σε θεατρική παράσταση με τίτλο «το δάσος κινδυνεύει» και παίρνοντας μέρος σε κινητικά παιχνίδια με τσουβάλια και μπαλόνια!

Ευχαριστούμε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους εθελοντές που στήριξαν τη δράση αυτή.

Η στήριξη της λειτουργίας του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου με σκοπό τη διαχείριση της περιοχής ευθύνης του, είναι έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Πληροφορίες για τη συμμετοχή του Φορέα στην εν λόγω εκδήλωση στο τηλέφωνο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου: 23520 – 83000 (κ. Νασοπούλου Θέμις – κ. Γιάννακα Δήμητρα) και στην ιστοσελίδα του Φορέα: www​.olym​pusfd​.gr








ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
Γραφείο Πληροφόρησης,
Εκπαίδευσης και Δημοσιότητας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης
Πληροφορίες: Θέμις Νασοπούλου
Ταχ. Διεύθυνση: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Τ.Θ. 37 Τ.Κ. 602 00 Λιτόχωρο
Τηλ: 23520 83000, Φαξ: 23520 83974
Ιστοσελίδα: www.olympusfd.gr
E-​mail: themida@olympusfd.gr & fedolymp@otenet.gr





Πηγή: www.dion-olympos.gr