Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την Κονταριώτισσα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δίου-Ολύμπου την Παρασκευή 29 Ιουνίου το 9ο θέμα της συνεδρίασης αφορούσε τη λήψη απόφασης για...
παροχή οικονομικής βοήθειας σε άπορη οικογένεια της κοινότητάς μας. Ήταν θετική απάντηση ύστερα από εισήγησή μου στο σώμα στις 19/4/2016 που εξέθεσα μεταξύ άλλων θεμάτων την κατάσταση της οικογένειας και ζήτησα τη συμπαράσταση του δήμου στο κοινωνικό αυτό θέμα που προέκυψε στην περιοχή αρμοδιότητάς μου. Πληροφοριακά να συμπληρώσω πως γίνονται παράπλευρες ενέργειες από αυτούς που ενέσκηψαν στο πρόβλημα αυτό και όποιος έχει διάθεση προσφοράς να απευθυνθεί σε μένα ή στην κοινωνική λειτουργό που εδρεύει στο δημαρχειακό κτίριο στην Κονταριώτισσα. 

Στα προ ημερησίας θέματα, αναφέρθηκε πως τελεσφόρησε ο διαγωνισμός και δόθηκε η έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την αγορά λαμπτήρων φωτισμού! Σύντομα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, το αρμόδιο συνεργείο του δήμου θα αρχίσει την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. 

Επίσης παρουσιάστηκε με επιτυχία, η μελέτη που αφορά ανακυκλώσιμα υλικά από την περιβαλλοντολόγο κ. Φιλιώ Ευαγγελοπούλου-Τάκου και συζητήθηκαν οι δυνατότητες εφαρμογής της σταδιακά σε ολόκληρο το δήμο.


Η πρόεδρος τ.κ. Κονταριώτισσας

Νάτσιου Παρασκευή