Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

O "διαιτητής της χρονιάς" Νο3 επιστρέφει & ξαναγίνεται viral! (ερασιτεχνικό Πιερίας)

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!



Ο σερβικής καταγωγής διαιτητής, Ντράγκαν Νίκολιτς, (ΕΠΣ Πιερίας) επιστρέφει... στον τόπο του «ποδοσφαιρικού εγκλήματος», γιατί ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές, με νέα ομιλία-σταθμό... του ΟΣΕ στην ελληνική διαιτησία, στη νέα viral αποκλειστικότητα του Metrosport.gr, με τη δημοσιογραφική σφραγίδα του Νίκου Κολίτση.
 

Μετά τον αδιαφιλονίκητο Νο1, Γιάννη Σωσώνη, από τη Φθιώτιδα, με τα... γαλλικά και το πιάνο, που ανέδειξε και πάλι το Metrosport.gr, www.youtube.com στην περιοδεία του στην περιφέρεια και γκρέμισε το διαδίκτυο σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο "διαιτητής της χρονιάς Νο2", Ντράγκαν Νίκολιτς, διάσημος πλέον στο πανελλήνιο, μετά την πρώτη θέση στο κινηματογραφικό box office, γυρίζει το sequel της πρώτης επικής pre game ομιλίας του (θυμίζουμε, Μακεδόνες Πιερίων-ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς 0-0, ντέρμπι της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, πριν ενάμιση χρόνο, www.youtube.com ) και πάλι σε ντέρμπι-φωτιά της Γ’ κατηγορίας, στα... Μαρμαρένια Αλώνια αυτή τη φορά και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Διγενής Αλωνίων-Μέγας Αλέξανδρος Τριλόφου 2-1, όπου κυριολεκτικά έγινε... του Κουτρούλη ο γάμος! Δείτε το viral video του αγώνα και θα καταλάβετε: www.youtube.com
Οι συγκρίσεις πολλές, οι διαφορές περισσότερες (με πιο χαρακτηριστική.. την αλλαγή πολιτεύματος και την κατάργηση του διαλόγου!), η ενσυναίσθηση και η συναδελφική αλληλεγύη προς τους βοηθούς παρούσα, οι κροτίδες μουσική επένδυση στο background και ο Θεός βοηθός...


«Λοιπόν, παιδιά. Ακούστε με καλά. Όπως ξέρετε με εσάς δεν έχω βρεθεί φέτος, οπότε είναι προς το τέλος του πρωταθλήματος σας βρίσκω. Γνωριζόμαστε όμως πολλά χρόνια. Καμία διαμαρτυρία στους βοηθούς. Σήμερα, όμως, μπορείτε να πείτε μόνο οι αρχηγοί, δηλαδή και ξέρω με ποιο τρόπο. Δε θα κάτσω σήμερα να εξηγώ, γιατί έδωσα, τι έδωσα, γι' αυτό. Απλά να ξέρετε, αυτά είδαμε αυτά δώσαμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να μην αδικήσουμε κανέναν, θα παίξουμε πενήντα πενήντα. Να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός ή αυτό που λέω πάντα εγώ, μπορεί να’ ρθει και ισοπαλία. Αυτό δε μας απασχολεί, οπότε προσέξτε συμπεριφορά, δε χαρίζω σε κανέναν, γιατί είναι σημαντικό match για τα play off και αυτά, οπότε προσέξτε συμπεριφορά. Καλή επιτυχία!»
 

Τώρα δεν είμαστε σίγουροι ότι το ΜEGA CHANNEL θα παίξει το θέμα (λόγω των νέων δεδομένων), όπως την προηγούμενη φορά, πάντως μαθαίνουμε ότι... το ΒΒC, μεταξύ άλλων, ετοιμάζει βαλίτσες για Βόρεια Ελλάδα και όχι για διακοπές!
 

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com