Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Υδρονομείς, βάνες και δίμηνες προσλήψεις


Ανακοινώθηκαν και επίσημα στο χθεσινό Δ.Σ. τα αναμενόμενα ονόματα των δύο υδρονομέων που θα συνεχίσουν και στη φετινή καλλιεργητική σαιζόν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κτηματική περιφέρεια της Κονταριώτισσας.


Πρόκειται για τον Αθανάσιο Κωνσταντίνου του Ευαγγέλου και τον Τάκο Αντώνιο του Γεωργίου.

Όσο αφορά το φλέγον θέμα με τις βάνες που λόγω παλαιότητας ή άλλης αιτίας πλημυρίζουν τα χωράφια εμποδίζοντας την καλλιέργεια ή καταστρέφοντας κάποια άλλη, ο υπεύθυνος άρδευσης κ. Μπαμπανίκας με διαβεβαίωσε πως εντός των ημερών θα προμηθευτεί ο δήμος καινούργιες και θα αντικαταστήσει όπου υπάρχει ανάγκη αλλά και κατά το δοκούν θα μπορούσα να συμπληρώσω.

Κι αφού βρισκόμαστε στο θέμα "άφθονο τρεχούμενο νερό", τη γεώτρηση στο “Ξεροκάμπι” παρά τις δυσκολίες δεσμεύτηκε να την αποπερατώσει ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα θέμα υδροδότησης στην Κονταριώτισσα το καλοκαίρι. Ίδωμεν!

Τέλος, ο κ. δήμαρχος ανακοίνωσε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού 60 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις (πελατειακές), που θα κατανεμηθούν από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου προκειμένου να καλύψουν εποχικές ανάγκες. Τα κριτήρια πρόσληψης είναι τα έως τώρα ισχύοντα δηλαδή καθαρά υποκειμενικά της διοίκησης.

Νάτσιου Παρασκευή
Πρόεδρος τ.κ. Κονταριώτισσας