Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

2ο Συναπάντημα Πολιτισμού - Αναστασιάδης Θωμάς

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Όχι θεωρητικά, αλλά στην πράξη, κάθε μου δράση προσπαθεί να περιλάβει το δυνατόν περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους ή συλλογικότητες. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ένα μικρό λιθαράκι στην πολυπόθητη ενότητα που επιδιώκουμε ως Έλληνες.


Την στιγμή που δεν μπορεί εύκολα να συνεννοηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο ενός και μόνο συλλόγου, αναλογιστείτε πόσο δύσκολο φαντάζει να συνεννοηθούν 4 διαφορετικοί σύλλογοι. Και όμως το καταφέραμε. Το ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, ξεκίνησε πέρυσι και ήρθε για να μείνει. Ευχαριστώ θερμά την Ζαίρα Λαζαρίδου, την Σίσσυ Ζερβουδάκη, τον Τάσο Μπογιατζή, τον Μιχάλη Δουλγεράκη, τον Κώστα Παπουτσίδη και φυσικά τα μέλη των Δ/Σ και των 4 συλλόγων για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία και το συγκινητικά ενωτικό κλίμα που διέπει κάθε μας συνάντηση. Ευχαριστώ ξεχωριστά, την αγαπημένη φίλη όλων μας, Ευρώπη Τσαουσίδου που καταθέτει ψυχή ως συντονίστρια και συνδετικός κρίκος όλων μας.


Ως Πρόεδρος του Θρακικού Γανόχωρας, αισθάνομαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την πολιτιστική οικογένεια και θα πάρω τις απαραίτητες πρωτοβουλίες έτσι ώστε το επόμενο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ να μην έχει μόνο ένα λάβαρο Θρακιώτικου συλλόγου αλλά να είμαστε ΟΛΟΙ οι Θρακιώτικοι σύλλογοι μαζί κάτω από ένα λάβαρο της Θράκης μας. Αυτή είναι η εξέλιξη της προσπάθειας και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνει πραγματικότητα.

Θωμάς Αναστασιάδης
Πρόεδρος Μ.Σ Θρακικός Γανόχωρας