Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Κατασκηνωτικό διήμερο νέων ζευγαριών διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


Το πολύ επιτυχημένο περυσινό πρώτο κατασκηνωτικό διήμερο για νέα ζευγάρια και νέους θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης το διάστημα 17 και 18 Αυγούστου. 


Μέσα από ένα πλούσιο και όμορφο ομαδικό πρόγραμμα με ωφέλιμες συζητήσεις, κοινή προσευχή και φυσικά ψυχαγωγία, θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να ωφεληθούν πνευματικά και να ξεκουραστούν, κάτω από τη σκέπη του Αγίου Γεωργίου και φυσικά με την πατρική αγάπη και τη στοργική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Στη διάρκεια του διημέρου δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους πολλοί νέοι, να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις τους γύρω από την οικογενειακή ζωή και φυσικά να συμπροσευχηθούν και να ψυχαγωγηθούν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια στο τηλ. 6944959168 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  info@imkitrous.gr