Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Επίσκεψη προέδρων ΚΕΔΕ και ΠΕΔΚΜ στο δήμο Δίου - Ολύμπου

Στην έδρα του δήμου Δίου-Ολύμπου το Λιτόχωρο υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Βαγγέλης Γερολιόλιος, το πρωί της Τρίτης 31 Μαρτίου 2020, τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρη Παπαστεργίου, τον πρόεδρο της...
ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτεζίδη καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΕΔΕ Γιάννη Καραγιάννη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της TOYOTA Aθανασιος Πόδας α.ε.ε. Απόστολος Πόδας, η εταιρεία του οποίου προμήθευσε με δύο αυτοκίνητα το δήμο Δίου-Ολύμπου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την TOYOTA Hellas.


Σκοπός της επίσκεψής του πρόεδρου της ΚΕΔΕ ήταν να βρεθεί κοντά στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Δίου-Ολύμπου τα οποία είναι επιφορτισμένα με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” το οποίο και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία στηρίζει τις αυξημένες ανάγκες ευπαθών και ανήμπορων ομάδων πληθυσμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΕΔΕ, από την πρώτη στιγμή που η πανδημία έκανε την εμφάνισή της στη χώρα μας, επέδειξε ισχυρά αντανακλαστικά ενισχύοντας τις δομές και τα προγράμμα των δήμων που υποστηρίζουν ευάλωτους συμπολίτες μας, με την εκπόνηση και εφαρμογή ενός κεντρικού σχεδίου στρατηγικής το οποίο υλοποιείται σε όλους τους δήμους της χώρας. 

Στο Λιτόχωρο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημοτικούς υπαλλήλους του συγκεκριμένου προγράμματος  και να ενημερωθεί για τον τρόπο υλοποίησής του, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητά του στα διοικητικά όρια του δήμου Δίου-Ολύμπου.