Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Απόφαση συνεδρίασης


Στη Κονταριώτισσα και στην αίθουσα του ΚΕΠ της τοπικής κοινότητας, σήμερα την 28η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ., συνεδρίασε σε τακτική συνεδρίαση, το τοπικό συμβούλιο δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών), τηρουμένων όλων των...
προβλεπομένων μέτρων, βάσει της με αριθμ. πρωτ. 33282/25-05-20 163 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, προς αποφυγή της μετάδοσης της πανδημίας του κορονωϊού (COVID-19), για συζήτηση και λήψη απόφασης του παρακάτω θέματος:

«Στη θέση «Λαγγί», στα κληροτεμάχια 1364-1378, διανομής του 1931, οι ιδιοκτήτες δεν έχουν πρόσβαση».


Ο Πρόεδρος, εισηγούμενος του παραπάνω θέματος, ανέφερε ότι:
«Καθημερινά δέχομαι τα παράπονα των ιδιοκτητών, οι οποίοι καταγγέλλουν τη συνεχή αδιαφορία και παράλειψη, αφήνοντας τις ιδιοκτησίες στη τύχη τους, εξοργίζοντας και προβληματίζοντας με τη συνεχόμενη επίσημη συμπεριφορά που πλέον καταγράφεται σε τακτική αδιαφορία».

Το Τοπικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση, αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου, ομόφωνα αποφασίζει και γνωμοδοτεί θετικά και διατυπώνει πρόταση προς τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, όπως:

1) Οριοθέτηση του δρόμου στη περιοχή «Λαγγί» από τοπογραφική υπηρεσία.
2) Διάνοιξη του δρόμου στη περιοχή «Λαγγί».
3) Λόγω της χωμάτινης επιφάνειας του εδάφους, ο δρόμος χρειάζεται χαλικόστρωση για να είναι προσβάσιμος όλες τις εποχές.




Ο Πρόεδρος της τ.κ. Κοντ/σσας
Παπαδόπουλος Σ. Στέφανος