Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Συνάντηση με το συμβούλιο κοινότητας Αρωνά

Τον Αρωνά, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που οργανώνονται σε όλες τις τοπικές κοινότητες επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο Δήμαρχος...

Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από από τους Αντιδημάρχους Γ.Νταντάμη, Γ.Κυριακίδη, τον δημοτικό σύμβουλο Θ.Μπαρμπαγεωργόπουλο και τον Γ.Γραμματέα του Δήμου Κ.Λιακόπουλο.

Τον Δήμαρχο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρωνά Νικόλαος Καραπαναγιωτίδης και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας κάνοντας αναφορά στα έργα και τις παρεμβάσεις που αφορούν την περιοχή.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης από την πλευρά του αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις  για την ανάπλαση του αγροτικού οδικού δικτύου, το οποίο συνιστά εργαλείο προόδου για τον πρωτογενή τομέα, παρεμβάσεις που υλοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης.

Επίσης, έκανε αναφορά στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας που διευκολύνει την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες και στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην Τοπική Κοινότητα Αρωνά.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις μέσω του έργου «Βελτίωση μέτρων ασφαλείας σε δημοτικές αρδευτικές υποδομές της ΔΕ Ελαφίνας»    που υλοποιούνται στις Τοπικές Κοινότητες Αρωνά, Ελάφου, Καταλωνίων, Εξοχής, Λαγοράχης, Μοσχοποτάμου, Π.Κεραμιδίου, Τριλόφου, καθώς και στον οικισμό Μελιαδίου. 

Τέλος, ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των υδρευτικών υποδομών των Τ.Κ. Π. Ελατοχωρίου, Ελατοχωρίου, Τριλόφου και Αρωνά.