Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης διοργανώνει εβδομάδα ενημέρωσης και ευαιασθητοποίησης για τον καρκίνο του Μαστού. 

Με σύνθημα, "Μάθε, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε" η εβδομάδα εκδηλώσεων ξεκινά τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου το πρωί με συνέντευξη τύπου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο απόγευμα με φωταγώγηση του Δημαρχείου Κατερίνης σε χρώμα ΡΟΖ, με στόχο να αναδείξουμε την αξία της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης για τον καρκίνο του Μαστού.
Ενδιάμεσα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 19.00 το απόγευμα με την υποστήριξη της Ποδηλατικής απόδρασης Πιερίας και με κεντρικό moto "Bike4Life", διοργανώνουμε ποδηλατοπορεία με ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής, για να μεταφέρουμε σε κάθε γειτονιά της πόλης το μήνυμα της πρόληψης και της ελπίδας.
Επιπλέον την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας θα υπάρχει από το πρωί περίπτερο του Συλλόγου και ιατροί που θα προσφέρουν πληροφόρηση και θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό στον κόσμο.
Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας