Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Η 2η Ολομέλεια των Νομικών Συμβούλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Πιερία

Την Πιερία επισκέφτηκαν το τριήμερο από Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 5 Δεκεμβρίου μέλη της Νομικής Υπηρεσίας της ΠΚΜ, με αφορμή τη 2η Ολομέλεια των Νομικών Συμβούλων Π.Κ.Μ., που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Διοικητήριο της ΠΕ Πιερίας.

 

Τους δικηγόρους από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε το πρωί του Σαββάτου η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου στην έδρα της ΠΕ Πιερίας.

 

Στη συνάντηση εργασίας παρόντες ήταν εκτός από το νομικό σύμβουλο της ΠΕ Πιερίας κο Ηλία Παπάζογλου, ο Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας της ΠΚΜ κος Μιχαήλ Ρασάς, οι νομικοί σύμβουλοι Παρασκευή Ρέντζιου από την ΠΕ Πέλλας, Ιωάννα Φωτιάδου από την ΠΕ Σερρών, Μαρία Σαμαρά από την ΠΕ Χαλκιδικής, Γεώργιος Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Ζαμπίτης, Χρήστος Κοτρίδης και Αντώνης Χίζαρης από την ΠΕ Θεσσαλονίκης και οι γραμματείς των Νομικών Υπηρεσιών Μαρία Λάμπου από  την ΠΕ Πιερίας, Σοφία Ζιγκιριάδου και Ελισάβετ Παπαδοπούλου από την ΠΕ Θεσσαλονίκης.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση και έχουν σημαντικές νομικές προεκτάσεις που καθορίζουν την αποτελεσματική και σύννομη άσκησή της.

 

Με αφορμή τη συνάντηση και το γενικότερο κύκλο επαφών με τη Νομική Υπηρεσία της ΠΚΜ το τριήμερο αυτό, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους-δικηγόρους για την αγαστή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων της διοίκησης προς όφελος πάντα του συμπολίτη μας. Ως Περιφερειακή Αρχή αλλά και ως Πιεριείς είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να δείξουμε το φιλόξενο πρόσωπό μας, το συνεργατικό μας πνεύμα και την αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους που διαβιούν σε αυτόν, με βλέμμα στραμμένο προς τις ανάγκες και τα προβλήματά τους».