Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Κοινή εκπαιδευτική δράση Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου & Stockton University of New Jersey USA

O πρόεδρος του Αλεξανδρείου κ. Διονύσης Πασχάλης και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Παναγής Μιτούλης, συναντήθηκαν στην Αμερική, στο Stockton University New Jersey, με τον Έλληνα καθηγητή, Executive director of the Pappas Center for Hellenic Studies, Endowed professor of Greek History κ. Αθανάσιο Παπαδημητρίου, για την εκπόνηση κοινών εκπαιδευτικών δράσεων του Αλεξανδρείου και του Πανεπιστημίου του Stockton

Στόχος είναι το Αλεξάνδρειο να αποτελέσει τη γέφυρα των Ελλήνων φοιτητών της διασποράς με την Ελλάδα και τον πολιτισμό του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας για τη φιλοξενία φοιτητών στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου και την εκπόνηση παγκόσμιου συνεδρίου Ελλήνων φοιτητών με θέμα «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ». Στη συνάντηση συμετείχε και ο ιερέας του ναού Αγ. Τριάδας του New Jersey κ. Γεώργιος Λιακόπουλος.

Ο κ. Πασχάλης προσέφερε την αμέριστη στήριξή του στην ελληνική εκπαίδευση και στον ελληνικό πολιτισμό και δήλωσε ότι το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το παγκόσμιο συνέδριο Ελλήνων φοιτητών της διασποράς.

www.alexandreon.edu.gr
aleksandrio@hotmail.com
Τηλ: +302352770040