Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Στηρίζουμε έμπρακτα τους τρεις Δήμους μας χρηματοδοτώντας έργα προς όφελος όλων των πολιτών της Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου:   Στηρίζουμε έμπρακτα τους τρεις Δήμους μας χρηματοδοτώντας έργα προς όφελος όλων των πολιτών της Πιερίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της και στους τρεις Δήμους της περιοχής μας συνεχίζει να χρηματοδοτεί μέσω προγραμματικών συμβάσεων έργα, τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή, πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης της δημοτικής οδού προς το “Προσήλιο” και τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο πλαίσιο του έργου “Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Κατερίνης Ν. Πιερίας”, με κωδικό 2415ΠΙΕ001ΚΑΠ16 και χρηματοδότηση από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Πιερίας.

Οι εργασίες αυτές αναμένεται να βελτιώσουν τις συνθήκες κυκλοφορίας,  των διερχομένων οχημάτων, ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι πολίτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους το οδικό δίκτυο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεργάζεται πάντοτε και με τους τρεις Δήμους της περιοχής μας για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής προς όφελος τόσο των τοπικών κοινοτήτων, όσο και των επισκεπτών της Πιερίας με κοινό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την ασφάλεια όλων των πολιτών.