Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Τοπικό συμβούλιο Κονταριώτισσας

Συνήλθε στην Κονταριώτισσα, σήμερα στις 21/09/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μμ, σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Κονταριώτισσας το τοπικό συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης του παρακάτω θέματος, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας».

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για παραχώρηση δύο θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ διαστάσεων 2,50χ5,00 μέτρα επί της οδού Ποσειδώνος μπροστά απο το ΚΔΑΠ Κονταριώτισσας (ΙΡΙΔΑ) για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των παιδιών ΑΜΕΑ που χρησιμοποιούνε τη ράμπα.
ΣΧΕΤ: Η υπ. Αριθμ. 8776/17-06-2022 αίτηση του Μάνου Νικολάου.
Ο πρόεδρος εισηγούμενος του θέματος προς τους συμβούλους ανέφερε ότι: 

Πρόκειται για μια γνωμοδότηση εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη για μια κοινωνία ανθρώπινη και πολιτισμένη. Απαιτείται σεβασμός στους ΑΜΕΑ για την άμεση διευκόλυνση και εξυπηρέτηση στην προσβασιμότητα.

Αναγνωρίζεται η εγγενή αξιοπρέπεια και αξία όπως επίσης τα ίσα και αναφαίρετα δικαιώματα όλων των μελών της ανθρώπινης κοινωνίας 

Το τοπικό συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του προέδρου:

Γνωμοδοτεί ομόφωνα θετικά για παραχώρηση δυο θέσεων στάθμευσης Α.μ.ε.Α. 2,50χ5m επι της οδού Ποσειδώνος μπροστά από το ΚΔΑΠ Κονταριώτισσας (Ίριδα) για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των παιδιών Α.μ.ε.Α.  που χρησιμοποιούνε τη ράμπα, τηρούμενων όρων των προβλεπόμενων και νόμιμων διατάξεων που ισχύουν χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα χρώματα για τη διαγράμμιση, και τοποθετώντας τις ανάλογες πινακίδες.


Ο πρόεδρος της κοιν. Κοντ/σας
Παπαδόπουλος Σ. Στέφανος