Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου στο πλευρό της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μέριμνας  Παιδιού Κατερίνης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της υπέγραψε μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Μέριμνας Παιδιού  κ. Δημήτρη Καραπούλιο τη σύμβαση για την έκδοση του λευκώματος που θα παρουσιάζει το σπουδαίο και πολυσχιδές έργο της Μέριμνας όλα αυτά τα χρόνια.

«Στηρίζουμε με  όσα μέσα και δυνατότητες έχουμε το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης με αγάπη και στοργή για τα παιδιά. Η στήριξη εμπερίστατων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των παιδιών, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά η κα Μαυρίδου.

Παράλληλα η Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί με τα παιδιά, αλλά και με το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η κα Σοφία Μαυρίδου συνεχάρη το Δ.Σ. το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους εργαζομένους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, ενώ τόνισε την αμέριστη στήριξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όσο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, στο εξαιρετικό έργο που προσφέρει η Μέριμνα, στα παιδιά, τις οικογένειές τους, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και τα στελέχη της Μέριμνας εξέφρασαν στην Αντιπεριφερειάρχη τις θερμές τους ευχαριστίες για το αμέριστο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα προβλήματα του Συλλόγου και γενικότερα των ΑμεΑ καθώς και για τη χρηματοδότηση της δαπανηρής έκδοσης του λευκώματος που θα αποτυπώνει το μεγάλο έργο ανθρωπιάς της Μέριμνας, το οποίο θα παραμείνει ανεξίτηλο στο πέρασμα του χρόνου.

Για ακόμα μία φορά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επιδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία της για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στηρίζοντας ενεργά και διαχρονικά την Μέριμνα Παιδιού αλλά και κάθε φορέα και κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην προστασία τους.