Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου δέχθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δίου-Ολύμπου, κος Γιώργος Καραλής, η πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου και χοροδιδάσκαλος, κα Ματίνα Κοτίνη, ο Αντιπρόεδρος, πατέρας Κωνσταντίνος Κουκάρας, το μέλος του ΔΣ και χοροδιδάσκαλος, κος Μιχάλης Μπύρος, καθώς επίσης και μέλη της Πνευματικής Κίνησης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κυρίες του συλλόγου παρουσίασαν στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας τις παραδοσιακές τοπικές φορεσιές της Λεπτοκαρυάς, ενώ συζητήθηκαν και επικείμενες δράσεις του συλλόγου, όπως επίσης και ο προγραμματισμός της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίαση των παραδοσιακών τοπικών ενδυμάτων.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αναγνωρίζει και στηρίζει το σημαντικότατο αποτύπωμα όλων των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας, το οποίο ενισχύει την ήδη ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα των Πιεριέων.