Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Έφυγες νωρίς φίλε μου Δημήτρη

Σήμερα, βυθισμένοι στο πένθος, αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο ασύγκριτο, έναν φίλο αληθινό, τον Δημήτρη.

Για μήνες πάλεψε ασταμάτητα με την ύπουλη ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε. Παρά την ακλόνητη θέληση και το αστείρευτο πνεύμα του τελικά η μοίρα τον νίκησε. Όμως, ακόμα και στην ήττα του, αντιμετώπισε το τέλος του με θάρρος και αξιοπρέπεια κρατώντας ψηλά το κεφάλι του.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις ζωές μας, μια πληγή που δύσκολα θα κλείσει. Mαχαιριά στην ψυχή, η απουσία του Δημήτρη αφήνει ένα βουβό μοιρολόι.

Ο Δημήτρης και εγώ γνωριστήκαμε το 1998, όταν επαναπατρίστηκα στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια ζεστή σύνδεση μαζί του, μια "χημεία" όπως λέμε στην λαϊκή. Ήταν πάντα χαμογελαστός, πρόθυμος για μια κουβέντα, έτοιμος πάντα να προσφέρει βοήθεια. Η ζεστασιά του χαμόγελου και η αστείρευτη καλοσύνη του έλαμπαν σαν φάρος στο δρόμο όλων μας.

Η φιλία μας άνθισε με τα χρόνια. Μοιραστήκαμε μαζί αμέτρητες στιγμές, χαρές και λύπες. Ο Δημήτρης ήταν πάντα εκεί για μένα, ένας βράχος υποστήριξης και αισιοδοξίας.

Θυμάμαι με συγκίνηση την καλοσύνη του, την ειλικρίνειά του, την αστείρευτη ενέργειά του. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή που αγαπούσε τους φίλους και την οικογένειά του πάνω από όλα. Η αγάπη του για τη ζωή και η αστείρευτη αισιοδοξία του ήταν μεταδοτικές.

Στις δυσκολίες ο Δημήτρης αντιμετώπιζε τα πράγματα με θάρρος και αισιοδοξία. Το μότο του ήταν πάντα "Δεν είναι τίποτα αυτό ρε, θα το κάνουμε, μην ανησυχείς!".

Εκτός από φίλος ο Δημήτρης ήταν και ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Αφοσιωμένος στην οικογένειά του, λάτρευε τη Μαρία τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, την Ελένη και τον Νικόλα. Ήταν ο στυλοβάτης του σπιτιού, πάντα παρών για να στηρίξει και να φροντίσει τους αγαπημένους του. Η αφοσίωση και η αγάπη του για την οικογένειά του ήταν υποδειγματική.

Ο Δημήτρης, όμως, δεν θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Η μνήμη του θα ζει αιώνια στις ψυχές μας.

Καλό ταξίδι φίλε μου!

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του Δημήτρη, στην αγαπημένη του Μαρία, στα παιδιά τους, την Ελένη και τον Νικόλα, στους γονείς του, τον κύριο Νικόλαο και την κυρία Ελένη και τον αδερφό του τον Γιώργο με την κυρία Ελπινίκη!

 

Αιωνία η μνήμη του

Νίκος

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σχετικά με την κηδεία