Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Στον Δήμο Κατερίνης το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball

Στις 13 & 14 Ιουλίου – Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

Ο Δήμος Κατερίνης  θα φιλοξενήσει το  Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου, τον τελευταίο σταθμό του μεγάλου tour 3x3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την υποστήριξη της ΔΕΗ, του 3x3 ΔΕΗ Street Basketball 2024.

«Άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην πόλη μας. Στόχος μας είναι η Κατερίνη να αποτελέσει τόπο διεξαγωγής σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλούμε το κοινό να απολαύσει από κοντά το θέαμα που χαρίζει το δημοφιλές άθλημα του μπάσκετ» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος. «Εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τόνωση στα θέματα του αθλητισμού και για ανάληψη νέων διοργανώσεων» επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδείας, Γιώργος Κοκαβίδης.

Η μεγάλη συμμετοχή από ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό προμηνύει ένα δυνατό τουρνουά με φόντο την Παραλία της Κατερίνης (δημοτικό σχολείο), όπου οι finalist της κατηγορίας Men +18 θα κερδίσουν την πρόκριση τους στο Κεντρικό Ταμπλό του 3x3 Grand Series που θα διεξαχθεί στο Φάληρο 3 - 4 Αυγούστου.

Την δική τους νότα θα δώσουν οι αθλητές μικρών ηλικιών που θα συμμετέχουν στις κατηγορίες ανηλίκων και θα χαρούν το παιχνίδι με την ενέργεια της ΔΕΗ.

Σας περιμένουμε όλους για μία φανταστική μπασκετική εμπειρία!

Συνοπτικό πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Ιουλίου

09:00 π.μ. – 12 μ. (Αγώνες όλων των κατηγοριών)

17:00 – 22:00 (Αγώνες όλων των κατηγοριών)

Κυριακή 14 Ιουλίου

09:00 π.μ. – 12 μ. (Αγώνες όλων των κατηγοριών)

17:00 – 22:00 (Αγώνες όλων των κατηγοριών & απονομές).